Category Archives: Coronavirus

01 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5724 testime, 982 raste të reja, 3 humbje jete dhe 475 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
31 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7,256 testime, 1054 raste të reja, 3 humbje jete dhe 469 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
30 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4,532 testime, 486 raste të reja, 3 humbje jete dhe 207 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
29 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5460 testime, 768 raste të reja, 2 humbje jete dhe 402 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
27 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6184 testime, 921 raste të reja, 1 humbje jete dhe 290 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
26 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6619 testime, 888 raste të reja, 3 humbje jete dhe 274 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
25 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7725 testime, 844 raste të reja, 3 humbje jete dhe 204 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
24 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5018 testime, 800 raste të reja, 2 humbje jete dhe 157 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
23 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4029 testime, 397 raste të reja, dhe 178 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
22 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4262 testime, 534 raste të reja, 1 humbje jete dhe 89 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë