Category Archives: Coronavirus

31 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,115 testime, 413 qytetarë të infektuar, 8 humbje jete dhe 341 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
31 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,015 testime, 547 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 409 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
29 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,973 testime, 467 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 427 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
27 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4050 testime, 672 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 494 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
26 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,559 testime, 650 qytetarë të infektuar, 8 humbje jete dhe 482 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
25 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2640 testime, 264 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 192 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,549 testime, 428 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 501 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3572 testime, 441 qytetarë të infektuar, 10 humbje jete dhe 628 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3732 testime, 495 qytetarë të infektuar, 9 humbje jete dhe 606 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
13 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3074 testime, 508 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 693 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë