Author Archives: admin

14 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   14 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   14 shkurt 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 64 544 raste të ...

Më shumë
14 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   13 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   13 shkurt 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 60 330 raste të ...

Më shumë
11 Feb
0

11 Shkurt 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit

11 Shkurt 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit   Nga të dhënat e raportimit sipas survejancës së infeksioneve akute respiratore të sipërme dhe të poshtme të sistemit ALERT, survejancës sentinel të sëmundjeve të ngjashme me Gripin (ILI) në rrethin ...

Më shumë
10 Feb
0

10 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin

10 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin Situata aktuale ndërkombëtare Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 10 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 40 553 raste të konfirmuara me 2019 – Në ...

Më shumë
07 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  7 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  7 shkurt 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 7 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 31 503 raste ...

Më shumë
06 Feb
0

6 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin Situata aktuale ndërkombëtare

6 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 6 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 28 284 raste të konfirmuara me 2019 ...

Më shumë
05 Feb
0

5 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin e ri 

5 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin e ri    Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 5 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 24 530 raste të konfirmuara ...

Më shumë
04 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri, 4 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  4 shkurt 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 4 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 20 626 raste ...

Më shumë
03 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri,3 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri   3 shkurt 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC–së e datës 3 shkurt 2020–të është si më poshtë:   – Në nivel global, janë raportuar në total 17383 ...

Më shumë
03 Feb
0

Informacioni i Përditësuar- Situata e Gripit, 3 Shkurt 2020/

Informacioni i Përditësuar/ Situata e Gripit 3 Shkurt 2020/ Nga të dhënat e raportimit sipas survejancës së infeksioneve akute respiratore të sipërme dhe të poshtme të sistemit ALERT, survejancës sentinel të sëmundjeve të ngjashme me Gripin (ILI) në rrethin e ...

Më shumë