Author Archives: admin

25 Jun
0

24 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

24 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (24.06.2020) janë testuar 24367  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar:   2114 raste të konfirmuara ...

Më shumë
24 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Qershor 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 67 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit 22 të shëruar në 24 orët e fundit mes të cilëve 7 mjekë dhe infermierë. Vijon të ketë shtrime të reja me simptoma ...

Më shumë
23 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Qershor 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 52 raste të reja dhe 36 të shëruar në 24 orët e fundit 2047 raste pozitive nga fillimi i epidemisë. Aktualisht janë 807 raste aktive, kryesisht në Tiranë, Shkodër dhe Durrës Dr. Rovena Daja Instituti i ...

Më shumë
23 Jun
0

22 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19

22 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (22.06.2020) janë testuar 23692 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 1995​raste të konfirmuara – 44​ ...

Më shumë
22 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Qershor 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 33 raste të reja dhe 25 të shëruar në 24 orët e fundit Rritet numri i të shtruarve në spital. 82 të shtruar dhe më shumë se 790 raste aktive në të gjithë vendin. Ministria e ...

Më shumë
22 Jun
0

21 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19

21 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (21.06.2020) janë testuar 23453 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 1962​raste të konfirmuara – 44​ ...

Më shumë
21 Jun
0

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 71 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 71 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale apelon qytetarët dhe bizneset të respektojnë masat e vendosura Genta Qirjako Instituti i Shëndetit Publik Ministria e ...

Më shumë
20 Jun
0

20 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19

20 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (20.06.2020) janë testuar 23126 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 1891​raste të konfirmuara – 43​ ...

Më shumë
20 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Qershor 2020 COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 53 raste të reja, 1 humbje jete në 24 orët e fundit Dr. Flutra Beqo Ministria e Shëndetësisë Që në fillim të këtij komunikimi Ministria e Shëndetësisë dhe ...

Më shumë
19 Jun
0

19 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19

19 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (19.06.2020) janë testuar 22806 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 1838​raste të konfirmuara – 42​ ...

Më shumë