Category Archives: Lajme dhe Evente

29 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 103 të shëruar, 127 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor ...

Më shumë
27 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Shtator 2020     COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 137 të shëruar, 106 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik    Ministria ...

Më shumë
25 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 70 të shëruar, 124 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik    Ministria e ...

Më shumë
24 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Shtator 2020   Ministria e Shëndetësisë: 100  të shëruar dhe  134 raste të reja me COVID19 në 24 orët e fundit   Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale   Ministria e ...

Më shumë
22 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 47 të shëruar, 131 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Më shumë
21 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Shtator 2020     COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 55 të shëruar, 150 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik     ...

Më shumë
20 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 52 të shëruar, 159 raste te reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik     Ministria ...

Më shumë
19 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 57 të shëruar, 153 raste te reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Më shumë
18 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 43 të shëruar, 125 raste te reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik Ministria e Shëndetësisë ...

Më shumë
17 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 55 të shëruar, 132 raste te reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Më shumë