Category Archives: Coronavirus

24 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1329 testime, 82 të shëruar, 302 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Më shumë
23 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1412 testime, 71 të shëruar, 306 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Më shumë
22 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1405 testime, 54 të shëruar, 302 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Më shumë
21 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1375 testime, 116 të shëruar, 297 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Më shumë
20 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1407 testime, 58 të shëruar, 301 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 1407 ...

Më shumë
19 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1413 testime, 96 të shëruar, 295 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Më shumë
18 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1276 testime, 70 të shëruar, 281 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Më shumë
17 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1289 testime, 44 të shëruar, 273 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Më shumë
16 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1402 testime, 93 të shëruar, 289 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit. Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 1402 ...

Më shumë
15 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1398 testime, 102 të shëruar, 257 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Më shumë