Category Archives: Coronavirus

21 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3167 testime, 556 të shëruar, 35 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
20 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3093 testime, 629 të shëruar, 23 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
19 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3051 testime, 835 të shëruar, 24 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
18 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3169 testime, 986 të shëruar, 39 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
18 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2639 testime, 1107 të shëruar, 17 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
16 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1862 testime, 1231 të shëruar, 37 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
15 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3400 testime, 976 të shëruar, 39 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
14 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,964 testime, 983 të shëruar, 49 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
12 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2707 testime, 1011 të shëruar, 42 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
11 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2956 testime, 1020 të shëruar, 50 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë