Search Results for: komunikimi

04 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Gusht 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 130 raste të reja, 4 humbje jete dhe 23 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i kërkon qytetarëve qytetarëve të respektojnë masat e vendosura, ...

Read More
03 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 101 raste të reja, 6 humbje jete dhe 13 të shëruar në 24 orët e fundit Java që sapo lamë, paraqiti nje shtim me 5.9% të numrit ...

Read More
01 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 120 raste të reja, 4 humbje jete në 24 orët e fundit Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ...

Read More
31 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 79 raste të reja, 3 humbje jete dhe 69 të shëruar në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor ...

Read More
29 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 108 raste të reja, 2 humbje jete dhe 41 të shëruar në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor ...

Read More
28 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 117 raste të reja, 4 humbje jete dhe 44 të shëruar në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Rritja e ...

Read More
27 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 117 raste të reja, 6 humbje jete dhe 63 të shëruar në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Read More
26 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 126 raste të reja, 4 humbje jete dhe 45 të shëruar në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Që në ...

Read More
25 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/25 Korrik- 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/25 Korrik- 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 67 raste të reja, 6 humbje jete dhe 29 të shëruar në 24 orët e fundit     Genta Qirjako Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e Shëndetësisë ...

Read More
24 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Korrik 2020

  Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Korrik 2020     COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 104 raste të reja 5 humbje jete dhe 85 të shëruar në 24 orët e fundit     Dr. Genta Qirjako Instituti i Shëndetit Publik ...

Read More