Search Results for: komunikimi

23 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 108 raste të reja 3 humbje jete dhe 60 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i rikujton të gjithë qytetarëve ...

Read More
22 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 68 raste të reja, 3 humbje jete dhe 66 të shëruar në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë thirrje qytetarëve të vendosin detyrimisht maskën në ...

Read More
21 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Korrik 2020

  Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 119 raste të reja, 4 humbje jete dhe 45 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë thirrje qytetarëve të vendosin detyrimisht maskën në ...

Read More
20 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 81 raste të reja, 1 humbje jete dhe 41 të shëruar në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë ju drejtohet të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Read More
19 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 82 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit   Komiteti Teknik i Ekspertëve miraton protokollet për fillimin e testimeve serologjike edhe në ...

Read More
18 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 102 raste të reja, 4 humbje në 24 orët e fundit     Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ...

Read More
17 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 55 raste të reja, 77 të shëruar dhe 3 humbje në 24 orët e fundit     Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale fton qytetarët të tregohen ...

Read More
16 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 16 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 16 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 3 humbje jete dhe 99 raste të reja në 24 orët e fundit     Vendosja e maskës në ambientet e mbyllura është e detyrueshme. Moszbatimi ...

Read More
15 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 85 raste të reja, 4 humbje jete në 24 orët e fundit     Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale thirrje qytetarëve: Vendosni detyrimisht maskën në ambientet ...

Read More
14 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 96 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   48 të shëruar në 24 orët e fundit, 90 të shtruar në spitalin ...

Read More