Search Results for: komunikimi

06 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 130 të shëruar, 153 raste te reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Read More
05 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Shtator 2020 COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 94 të shëruar, 135 raste te reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e Shëndetësisë ...

Read More
04 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Shtator 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 150 të shëruar, 123 raste të reja, 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor   ...

Read More
03 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Shtator 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 150 të shëruar, 116 raste të reja, 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor   ...

Read More
02 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 2 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 2 Shtator 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 141 të shëruar, 122 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit     Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ...

Read More
31 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 75 të shëruar, 133 raste dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Situata epidemiologjike në vend ...

Read More
30 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 119 të shëruar, 101 raste dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik     Ministria e Shëndetësisë ...

Read More
29 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Gusht 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 97 të shëruar, 84 raste dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik     Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon mbi situatën epidemiologjike në ...

Read More
28 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Gusht 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 132  të shëruar, 112 raste dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik       Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon mbi situatën epidemiologjike ...

Read More
27 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 158  të shëruar, 156 raste dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik    Ministria e Shëndetësisë dhe ...

Read More