Author Archives: admin

05 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1440 të vaksinuar, 3171 testime, 757 të shëruar, 780 raste të reja dhe 21 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
04 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1014 të vaksinuar, 3268 testime, 777 të shëruar, 847 raste të reja dhe 20 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
03 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 766 të vaksinuar, 3149 testime, 903 të shëruar, 851 raste të reja dhe 21 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
02 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 732 të vaksinuar, 3369 testime, 760 të shëruar, 892 raste të reja dhe 19 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
01 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 800 të vaksinuar, 2714 testime, 640 të shëruar, 764 raste të reja dhe 20 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
28 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1028 të vaksinuar, 3805 testime, 804 të shëruar, 952 raste të reja dhe 21 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
27 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1331 të vaksinuar, 3957 testime, 962 të shëruar, 986 raste të reja dhe 19 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
26 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1001 të vaksinuar, 3689 testime, 849 të shëruar, 916 raste të reja dhe 20 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
25 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1031 të vaksinuar, 3691 testime, 849 të shëruar, 986 raste të reja dhe 21 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
24 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1134 të vaksinuar, 3897 testime, 906 të shëruar, 1021 raste të reja dhe 19 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë