Category Archives: Coronavirus

21 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Gusht 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 110 të shëruar, 152 raste te reja dhe dy humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik     Ministria ...

Më shumë
20 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 58 të shëruar, 155 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik       ...

Më shumë
19 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 57 të shëruar, 158 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik     Ministria ...

Më shumë
18 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 155 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Në 24 orët e fundit në vendin tonë u kryen 932 testime për vlerësimin ...

Më shumë
17 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Gusht 2020

Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon për situatën epidemiologjike në vend.  Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 501 testime për të dyshuar të prekur nga COVID-19, ndërsa ...

Më shumë
16 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 48 të shëruar, 120 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale   ...

Më shumë
14 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 79 të shëruar, 146 raste të reja, 6 humbje jete në 24 orët e fundit   Në dy spitalet Covid po vijojnë të trajtohen edhe 14 pacientë ...

Më shumë
13 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 64 të shëruar, 154 raste të reja, 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor   ...

Më shumë
12 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 72 të shëruar, 141 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Më shumë
11 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 101 të shëruar, 140 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Më shumë