Author Archives: admin

11 May
0

11 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

11 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (11.05.2020) janë kryer testuar 10559  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 872 raste të konfirmuara ...

Më shumë
11 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 4 raste të reja, shkon në 872 numri i të prekurve   Sot, numri më i ulët i rasteve ditore pozitive në 8 javët e fundit   ...

Më shumë
08 May
0

8 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

8 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (08.05.2020) janë testuar 10044  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 850 raste të konfirmuara 31 ...

Më shumë
10 May
0

10 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

10 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (10.05.2020) janë testuar 10438  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 868 raste të konfirmuara 31 ...

Më shumë
09 May
0

Komunikimi i perditshem per COVID-19

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: Në 24 orët e fundit 6 raste të reja, 7 të shëruar   Përqindja e pozitivitet ditor 2.67 % e totalit të testimeve. 198 raste aktive, më ...

Më shumë
08 May
0

Koronavirusi i ri dhe masat ndaj tij

Klikoni në titull për të lexuar informacionin:  Pyetje dhe pergjigje te shpeshta: Virusi dhe semundja nga COVID-19 Koronavirusi, pyetje dhe pergjigje Masat kryesore që rekomandohen për parandalimin e infeksionit nga koronavirus Qëndroni të shëndetshëm gjatë udhëtimit Masat e marra deri tani ...

Më shumë
08 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 8 raste të reja, shkon në 850 numri i të prekurve   Mbi 10 mijë testime të kryera. Aktualisht nën 5% pozitiviteti i COVID-19 në vend   ...

Më shumë
08 May
0

7 Maj 2020/Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19  

7 Maj 2020/Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (07.05.2020) janë testuar 9806  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 842 raste të konfirmuara 31 pacientë ...

Më shumë
07 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 10 raste të reja, shkon në 842 numri i të prekurve   Të shëruar 605 qytetarë, 206 janë raste aktive. Zonat më të prekura janë Tirana, Kruja, ...

Më shumë
06 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 12 raste të reja, shkon në 832 numri i të prekurve   25 të shëruar gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 395 numri i të shëruarve ...

Më shumë