Category Archives: Coronavirus

27 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,827 të vaksinuar, 3070 testime, 550 të shëruar, 425 raste të reja dhe 12 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
26 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2900 të vaksinuar, 3012 testime, 589 të shëruar, 449 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
26 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,356 të vaksinuar, 2794 testime, 567 të shëruar, 472 raste të reja dhe 13 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
24 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,302 të vaksinuar, 2475 testime, 696 të shëruar, 448 raste të reja dhe 15 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
23 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,461 të vaksinuar, 2174 testime, 651 të shëruar, 303 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
22 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1714 të vaksinuar, 1993 testime, 699 të shëruar, 344 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
21 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1685 të vaksinuar, 3487 testime, 522 të shëruar, 659 raste të reja dhe 4 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
20 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3509 të vaksinuar, 3251 testime, 671 të shëruar, 519 raste të reja dhe 11 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
19 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4,998 të vaksinuar, 2986 testime, 690 të shëruar, 494 raste të reja dhe 16 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
18 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2954 të vaksinuar, 2994 testime, 710 të shëruar, 590 raste të reja dhe 14 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë