Category Archives: Coronavirus

14 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3885 testime, 781 të shëruar, 1088 raste të reja dhe 12 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Më shumë
13 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3994 testime, 740 të shëruar, 1152 raste të reja dhe 12 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Më shumë
12 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3982 testime, 881 të shëruar, 1059 raste të reja dhe 14 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Më shumë
12 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4092 testime, 746 të shëruar, 1105 raste të reja dhe 14 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Më shumë
10 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4083 testime, 683 të shëruar, 1143 raste të reja dhe 15 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Më shumë
09 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4562 testime, 805 të shëruar, 1239 raste të reja dhe 16 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Më shumë
08 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3485 testime, 684 të shëruar, 953 raste të reja dhe 12 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat për parandalimin ...

Më shumë
07 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4254 testime, 569 të shëruar, 1124 raste të reja dhe 14 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
06 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4539 testime, 656 të shëruar, 1130 raste të reja dhe 13 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
05 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4270 testime, 676 të shëruar, 1089 raste të reja dhe 15 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë