Search Results for: komunikimi

22 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Qershor 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 33 raste të reja dhe 25 të shëruar në 24 orët e fundit Rritet numri i të shtruarve në spital. 82 të shtruar dhe më shumë se 790 raste aktive në të gjithë vendin. Ministria e ...

Read More
20 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Qershor 2020 COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 53 raste të reja, 1 humbje jete në 24 orët e fundit Dr. Flutra Beqo Ministria e Shëndetësisë Që në fillim të këtij komunikimi Ministria e Shëndetësisë dhe ...

Read More
19 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Qershor 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 50 raste të reja dhe 1 humbje jete 28 të shëruar në 24 orët e fundit. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën thirrje personave të prekur ...

Read More
18 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 66 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë apel për bizneset dhe qytetarët të respektojnë protokollet e sigurisë Mirela ...

Read More
17 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 50 raste të reja, një humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale apelon: Maskat një domosdoshmëri për t’u mbajtur në ambiente ...

Read More
16 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 82 raste të reja në 24 orët e fundit, një humbje jete   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale apelon të respektohen masat e vendosura. Mbajtja e ...

Read More
15 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Qershor 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 69 raste të reja në 24 orët e fundit 11 të shëruar, mes tyre dy janë personel shëndetësor. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale I bën thirrje bizneseve ...

Read More
12 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 31 raste të reja dhe 33 të shëruar në 24 orët e fundit Një humbje jete në 24 orët e fundit. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ...

Read More
10 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 42 raste të reja, shkon në 1341 numri i të prekurve   Sot dita me numrin më të lartë të rasteve të reja. Të shëruar 20 qytetarë ...

Read More
09 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 9 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 9 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 36 raste të reja, shkon në 1299 numri i të prekurve   Sot dita me numrin më të lartë të rasteve të reja. Grumbullimet masive dhe ...

Read More