Category Archives: Lajme dhe Evente

10 Feb
0

10 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin

10 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin Situata aktuale ndërkombëtare Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 10 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 40 553 raste të konfirmuara me 2019 – Në ...

Më shumë
07 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  7 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  7 shkurt 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 7 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 31 503 raste ...

Më shumë
06 Feb
0

6 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin Situata aktuale ndërkombëtare

6 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 6 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 28 284 raste të konfirmuara me 2019 ...

Më shumë
05 Feb
0

5 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin e ri 

5 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin e ri    Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 5 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 24 530 raste të konfirmuara ...

Më shumë
04 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri, 4 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  4 shkurt 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 4 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 20 626 raste ...

Më shumë
03 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri,3 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri   3 shkurt 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC–së e datës 3 shkurt 2020–të është si më poshtë:   – Në nivel global, janë raportuar në total 17383 ...

Më shumë
03 Feb
0

Informacioni i Përditësuar- Situata e Gripit, 3 Shkurt 2020/

Informacioni i Përditësuar/ Situata e Gripit 3 Shkurt 2020/ Nga të dhënat e raportimit sipas survejancës së infeksioneve akute respiratore të sipërme dhe të poshtme të sistemit ALERT, survejancës sentinel të sëmundjeve të ngjashme me Gripin (ILI) në rrethin e ...

Më shumë
02 Feb
0

2 Shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin

2 Shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 2 shkurt 2020-të është si më poshtë:* Në nivel global, janë raportuar në total 14564 raste të konfirmuara me 2019 nCoV – Në Kinë: 305 vdekje ...

Më shumë
01 Feb
0

Informacion i përditësuar për Koronavirusin, 1 Shkurt 2020

Informacion i përditësuar për Koronavirusin 1 Shkurt 2020- Shqipëria nuk ka asnjë rast të konfirmuar nga koronavirusi i ri. Bazuar në informacionin e deritanishëm si dhe në mungesën e linjave ajrore direkte me Kinën, udhëtimin e shtetasve tanë atje dhe ...

Më shumë
31 Jan
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri, 31 janar 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  31 janar 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 31 janar 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 9834 raste të ...

Më shumë