Category Archives: Lajme dhe Evente

04 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri, 4 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  4 shkurt 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 4 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 20 626 raste ...

Më shumë
03 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri,3 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri   3 shkurt 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC–së e datës 3 shkurt 2020–të është si më poshtë:   – Në nivel global, janë raportuar në total 17383 ...

Më shumë
03 Feb
0

Informacioni i Përditësuar- Situata e Gripit, 3 Shkurt 2020/

Informacioni i Përditësuar/ Situata e Gripit 3 Shkurt 2020/ Nga të dhënat e raportimit sipas survejancës së infeksioneve akute respiratore të sipërme dhe të poshtme të sistemit ALERT, survejancës sentinel të sëmundjeve të ngjashme me Gripin (ILI) në rrethin e ...

Më shumë
02 Feb
0

2 Shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin

2 Shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 2 shkurt 2020-të është si më poshtë:* Në nivel global, janë raportuar në total 14564 raste të konfirmuara me 2019 nCoV – Në Kinë: 305 vdekje ...

Më shumë
01 Feb
0

Informacion i përditësuar për Koronavirusin, 1 Shkurt 2020

Informacion i përditësuar për Koronavirusin 1 Shkurt 2020- Shqipëria nuk ka asnjë rast të konfirmuar nga koronavirusi i ri. Bazuar në informacionin e deritanishëm si dhe në mungesën e linjave ajrore direkte me Kinën, udhëtimin e shtetasve tanë atje dhe ...

Më shumë
31 Jan
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri, 31 janar 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  31 janar 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 31 janar 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 9834 raste të ...

Më shumë
30 Jan
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri, 30 janar 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  30 janar 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 30 janar 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 7824 raste të ...

Më shumë
28 Jan
0

Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit

Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit   28 Janar 2020- Nga të dhënat e raportimit sipas survejancës së infeksioneve akute respiratore të sipërme dhe të poshtme të sistemit ALERT, survejancës sentinel të sëmundjeve të ngjashme me Gripin (ILI) në rrethin ...

Më shumë
27 Jan
0

Informacion për koronavirusin e ri, 26 janar 2020

Informacion për koronavirusin e ri   26 janar 2020   Situata aktuale ndërkombëtare Koronavirusi i ri, i sapo zbuluar në 2019-n (CoV), është shoqëruar me një shpërthim të gjerë të pneumonive në qytetin Wuhan, provinca Hubei – Kinë, si epiqendra fillestare.   ...

Më shumë
23 Jan
0

Thirrje për aplikime për kërkim operacional në shëndetësi

Shëndet për të Gjithë është një Projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim i zbatuar nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale në Bazel, në bashkëpunim me Qendrën HAP në Shqipëri. Qëllimi i projektit është që popullsia ...

Më shumë