Category Archives: Coronavirus

25 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1918 testime, 401 të shëruar, 538 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
24 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3511 testime, 506 të shëruar, 833 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë rregullat antiCOVID duke vendosur ...

Më shumë
23 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3513 testime, 489 të shëruar, 786 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën në zbatimin ...

Më shumë
22 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3314 testime, 469 të shëruar, 739 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën në zbatimin e ...

Më shumë
21 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3088 testime, 457 të shëruar, 678 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën në zbatimin e ...

Më shumë
19 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2510 testime, 594 të shëruar, 586 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën në zbatimin ...

Më shumë
18 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2343 testime, 417 të shëruar, 292 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të jenë të kujdesshëm me ...

Më shumë
17 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2521 testime, 363 të shëruar, 474 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën në zbatimin e ...

Më shumë
16 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3029 testime, 465 të shëruar, 581 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit      Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të respektojnë rregullat për të parandaluar ...

Më shumë
16 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  3530 testime, 379 të shëruar, 641 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit      Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të respektojnë rregullat për të parandaluar ...

Më shumë