Category Archives: Coronavirus

29 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2682 testime, 578 të shëruar, 574 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat gjatë festave për të parandaluar përhapjen ...

Më shumë
28 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1508 testime, 557 të shëruar, 318 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat gjatë festave për të parandaluar ...

Më shumë
27 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2165 testime, 384 të shëruar, 499 raste të reja dhe 10 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të festojnë me ...

Më shumë
26 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1889 testime, 391 të shëruar, 375 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të festojnë me familjen ...

Më shumë
25 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2184 testime, 514 të shëruar, 553 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të festojnë me familjen ...

Më shumë
24 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2198 testime, 477 të shëruar, 510 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit      Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të festojnë ...

Më shumë
23 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2210 testime, 550 të shëruar, 503 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të shmangin çdo ...

Më shumë
22 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/22 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2420 testime, 497 të shëruar, 389 raste të reja dhe 13 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u drejtohet qytetarëve të kufizojnë kontaktet me të tjerët, të qëndrojnë ...

Më shumë
21 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1908 testime, 631 të shëruar, 422 raste të reja dhe 10 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në prag të festave të fundvitit ju bën apel qytetarëve të mos ...

Më shumë
20 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1927 testime, 290 të shëruar, 461 raste të reja dhe 14 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në prag të festave të fundvitit ju bën apel qytetarëve të mos ...

Më shumë