Category Archives: Uncategorized

14 Oct
0

Udhëzues mbi përdorimin e deyrueshëm të maskave në ambientet jashtë shtëpisë .

Publikohet udhëzuesi i ISHP për mbajtjen e maskave jashtë ambienteve të shtëpisë, Fico: Përjashtohen fëmijët nën 11 vjeç dhe disa kategori të veçanta të qytetarëve me probleme shëndetësore të konfirmuara nga mjeku       Tiranë, 14 Tetor – Duke ...

Më shumë
08 May
0

Koronavirusi i ri dhe masat ndaj tij

Klikoni në titull për të lexuar informacionin:  Pyetje dhe pergjigje te shpeshta: Virusi dhe semundja nga COVID-19 Koronavirusi, pyetje dhe pergjigje Masat kryesore që rekomandohen për parandalimin e infeksionit nga koronavirus Qëndroni të shëndetshëm gjatë udhëtimit Masat e marra deri tani ...

Më shumë
11 Mar
0

Si mund të mbrohemi nga Koronavirusi i ri?

PARANDALIMI   Koronavirusi shkakton simptoma tipike respiratore. Më poshtë paraqiten rekomandimet kryesore:   Lani shpesh duart me ujë dhe sapun ose pastrojini ato duke i fërkuar me pastrues me bazë alkooli; Kur kolliteni apo teshtini, mbuloni gojën dhe hundën me ...

Më shumë
11 Mar
0

A duhet të mbajë maskë për tu mbrojtur?

A duhet të mbajë maskë për tu mbrojtur? Organizata Botërore e Shëndetësisë rekomandon të mbani një maskë vetëm nëse dyshoni se mund të jeni infektuar me Koronavirusin e ri dhe keni simptomave të tilla si kollë, teshtitje ose nëse jeni ...

Më shumë
10 Mar
0

Pyetjet më të shpeshta rreth COVID-19

Në posterat mëposhtë gjeni pyetjet më të shpeshta rreth COVID-19 Klikoni për të parë posterin e zmadhuar  

Më shumë
05 Mar
0

Udhëzues për Tuberkulozin

Udherrefyesi i Menaxhimit dhe trajtimi MDR-TB (Final) Udherrefyesi i TB Medicines al final Udhezuesi per TB ne Kujdesin Paresor final Udhërrëfyesi i kontrollit të infeksionit tb dhe mdr-tb dhe politikat e depistimit për punonjësit e kujdesit shëndetësor final Udhërrëfyes për ...

Më shumë
27 Jan
0

Koronavirusi i ri dhe masat ndaj tij

Klikoni në titull për të lexuar informacionin:  Pyetje dhe pergjigje te shpeshta: Virusi dhe semundja nga COVID-19 Koronavirusi, pyetje dhe pergjigje Masat kryesore që rekomandohen për parandalimin e infeksionit nga koronavirus Qëndroni të shëndetshëm gjatë udhëtimit Informacion për koronavirusin e ri  ...

Më shumë
18 Jan
0

Programi Kombëtar i Depistimit të Kancerit të Qafës së Mitrës

Më shumë
31 Jul
0

Mirëserdhët në përshkrimin e antibiotikëve

Më shumë
14 Apr
0

ALERTE

Më shumë
123