Category Archives: Uncategorized

27 Jan
0

Koronavirusi i ri dhe masat ndaj tij

Klikoni në titull për të lexuar informacionin:  Koronavirusi, pyetje dhe pergjigje Masat kryesore që rekomandohen për parandalimin e infeksionit nga koronavirus Qëndroni të shëndetshëm gjatë udhëtimit Informacion për koronavirusin e ri  18 Shkurt 2020 Masat e marra deri tani për parandalimin dhe kontrollin ...

Më shumë
18 Jan
0

Programi Kombëtar i Depistimit të Kancerit të Qafës së Mitrës

Më shumë
31 Jul
0

Mirëserdhët në përshkrimin e antibiotikëve

Më shumë
14 Apr
0

ALERTE

Më shumë
14 Apr
0

Promocioni Shëndetësor

Më shumë
14 Apr
0

Thirrje për Aplikim

Insituti i Shendetit Publik kerkon te realizoje procedure per Blerjen e spoteve publicitare dhe transmetimin te mediave vizive dhe te shkruar te fushates sensibilizuese “Ndërgjegjësimi i popullatës për Autizmim „ Për të parë ftesën klioni në formatin pdf: këtu

Më shumë
14 Apr
0

Parandalimi dhe kontrolli i Sëm. Infektive

Work in progress

Më shumë
14 Apr
0

Konferenca/Seminare

Work in progress

Më shumë
13 Apr
0

Raporte

Indikatoret e Perbashket Shendetesoe  Europian (ECHI).(pdf) Raporti HIV-AIDS Ne Shqiperi Sjelljet e shëndetshme tek fëmijët e moshës shkollore 11, 13 dhe 15 vjeç – Raport (.pdf) Health Behavior in School – Aged Children  survey – Main findings (.pdf) Raporti Shëndetësor 2014 ...

Më shumë
08 Apr
0

20 Marsi Dita Botërore e Shëndetit të Gojës

“Buzëqeshje gjatë gjithë jetës” Çfarë është dita botërore e shëndetit të gojës Dita Botërore e Shëndetit të Gojës, e vendosur nga Federata Dentare Botërore (FDI), organizohet çdo vit në 20 mars. Kjo ditë synon të rrisë ndërgjegjësimin, si dhe të ...

Më shumë
12