Author Archives: admin

20 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 52 të shëruar, 159 raste te reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik     Ministria ...

Më shumë
19 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 57 të shëruar, 153 raste te reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Më shumë
18 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 43 të shëruar, 125 raste te reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik Ministria e Shëndetësisë ...

Më shumë
17 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 55 të shëruar, 132 raste te reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Më shumë
15 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Shtator 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 53 të shëruar, 152 raste të reja, 2 humbje jete në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor   Ministria ...

Më shumë
14 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Shtator 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 46 të shëruar, 167 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale   ...

Më shumë
13 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Shtator 2020     COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 75 të shëruar, 168 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit     Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes ...

Më shumë
12 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Shtator 2020     COVID19, Ministria e Shëndetësisë: 51 të shëruar, 164 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit     Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik    ...

Më shumë
11 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Shtator 2020

  COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 97 të shëruar, 161 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon për situatën ...

Më shumë
10 Sep
0

Komunikimi i Përditshem për Koronavirusin/ 10 Shtator 2020

Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik    Që në fillim të këtij komunikimi Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju këshillon të mos neglizhoni shenjat e infeksionit SARS COV2, të kontaktoni menjëherë Urgjencën Kombëtare dhe nëse konfirmoheni pozitiv me ...

Më shumë