Author Archives: admin

11 Jul
0

11 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

11 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (11.07.2020) janë testuar 31 933  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3371 raste të konfirmuara ...

Më shumë
11 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11.07.2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11.07.2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 93 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit     Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju rikujton të gjithë qytetarëve të konfirmuar pozitivë që ...

Më shumë
11 Jul
0

10 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

10 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (10.07.2020) janë testuar 31513 raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3278 raste të konfirmuara 85 ...

Më shumë
10 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 90 raste të reja, 2 humbje jete dhe 43 të shëruar në 24 orët e fundit.   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i rikujton bizneset se ...

Më shumë
10 Jul
0

9 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

9 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (09.07.2020) janë testuar 31,093  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3188 raste të konfirmuara 83 ...

Më shumë
09 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09.07.2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09.07.2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 82 raste të reja, rritet numri i pacientëve në terapi intensive   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i rekomandon çdo qytetari të tregojë kujdes për respektimin e rregullave: ...

Më shumë
08 Jul
0

8 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

8 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (08.07.2020) janë testuar 30 696 raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3106 raste të konfirmuara 83 ...

Më shumë
08 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08.07.2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08.07.2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 68 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   47 të shëruar në 24 orët e fundit, ndërsa vijon të ketë shtrime të reja ...

Më shumë
08 Jul
0

7 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

7 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (07.07.2020) janë testuar 29669  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3038 raste të konfirmuara 81 ...

Më shumë
08 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07.07.2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07.07.2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 74 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   42 të shëruar në 24 orët e fundit. Vijon të ketë shtrime në spitalin infektiv, ...

Më shumë