Author Archives: admin

02 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Tetor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 265 të shëruar, 159 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit   Genta Qirjako Instituti i Shëndetit Publik   Ju informojme mbi ...

Më shumë
01 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Tetor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 230 të shëruar, 157 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit   Genta Qirjako Instituti i Shëndetit Publik   Ju informojme mbi ...

Më shumë
30 Sep
0

Komunikimi i përdtishëm për koronavirusin/ 30 Shtator 2020

Komunikimi i përdtishëm për koronavirusin/ 30 Shtator 2020     COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 115 të shëruar, 131 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor ...

Më shumë
30 Sep
0

Nis vaksinimi kundër gripit

Nis vaksinimi kundër gripit, Manastirliu: Kemi siguruar 368 mijë doza vaksine, do të jenë falas për grupet e rrezikuara   Bazuar në strategjinë e vjeshtë-dimrit është rritur me disa herë numri i vaksinave. Vaksinimi filloi më herët se çdo vit ...

Më shumë
29 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 103 të shëruar, 127 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor ...

Më shumë
27 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Shtator 2020     COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 137 të shëruar, 106 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik    Ministria ...

Më shumë
25 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 70 të shëruar, 124 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik    Ministria e ...

Më shumë
24 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Shtator 2020   Ministria e Shëndetësisë: 100  të shëruar dhe  134 raste të reja me COVID19 në 24 orët e fundit   Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale   Ministria e ...

Më shumë
22 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 47 të shëruar, 131 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Më shumë
21 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Shtator 2020     COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 55 të shëruar, 150 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik     ...

Më shumë