Author Archives: admin

02 Feb
0

2 Shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin

2 Shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 2 shkurt 2020-të është si më poshtë:* Në nivel global, janë raportuar në total 14564 raste të konfirmuara me 2019 nCoV – Në Kinë: 305 vdekje ...

Më shumë
01 Feb
0

Informacion i përditësuar për Koronavirusin, 1 Shkurt 2020

Informacion i përditësuar për Koronavirusin 1 Shkurt 2020- Shqipëria nuk ka asnjë rast të konfirmuar nga koronavirusi i ri. Bazuar në informacionin e deritanishëm si dhe në mungesën e linjave ajrore direkte me Kinën, udhëtimin e shtetasve tanë atje dhe ...

Më shumë
31 Jan
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri, 31 janar 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  31 janar 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 31 janar 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 9834 raste të ...

Më shumë
30 Jan
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri, 30 janar 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  30 janar 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 30 janar 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 7824 raste të ...

Më shumë
28 Jan
0

Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit

Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit   28 Janar 2020- Nga të dhënat e raportimit sipas survejancës së infeksioneve akute respiratore të sipërme dhe të poshtme të sistemit ALERT, survejancës sentinel të sëmundjeve të ngjashme me Gripin (ILI) në rrethin ...

Më shumë
27 Jan
0

Masat e marra deri tani për parandalimin dhe kontrollin e përhapjes së koronavirusit në Shqipëri

Masat e marra për parandalimin dhe kontrollin e përhapjes së koronavirusit në Shqipëri   Masat të ndërmarra: Mbledhja e grupit koordinues të Rregullores Ndërkombëtare të Shëndetit në ISHP dhe takime e njoftime me shërbimet shëndetësore në Aeroportin e Rinasit. Informimi ...

Më shumë
27 Jan
0

Informacion për koronavirusin e ri, 26 janar 2020

Informacion për koronavirusin e ri   26 janar 2020   Situata aktuale ndërkombëtare Koronavirusi i ri, i sapo zbuluar në 2019-n (CoV), është shoqëruar me një shpërthim të gjerë të pneumonive në qytetin Wuhan, provinca Hubei – Kinë, si epiqendra fillestare.   ...

Më shumë
27 Jan
0

Çfarë janë Koronaviruset?

  Çfarë janë Koronaviruset? Koronaviruset (CoV) janё një familje e madhe virusesh qëshkaktojnë sëmundje nga më të lehtat deri tek ato tepër të rënda.Ato janë të përhapur në shumë lloje të  kafshëve dhe rrallëevoluojnë, transmetohen, infektojnë njerëzit dhe më pas ...

Më shumë
27 Jan
0

Keshilla per higjienen ushqimore

Më shumë
27 Jan
0

Keshilla per higjienen respiratore

Më shumë