Author Archives: ishp

01 Mar
0

Si mund të përmirësojmë iteligjencën emocionale të fëmijëve?

Më shumë
01 Mar
0

Gjashtë këshilla taktike për t’i rezistuar presionit të moshatarëve për përdorimin e drogave dhe alkoolit

Më shumë
12 Feb
0

Realizimi i aktiviteteve të planifikuara për Javën Europiane të Sensibilizimit kundër Kancerit të Qafës së Mitrës

Informacion Mbi realizimin e aktiviteteve të planifikuara për Javën Europiane të Sensibilizimit kundër Kancerit të Qafës së Mitrës, 24-30 janar 2016 Në kuadër të Javës Europiane të Sensibilizimit kundër Kancerit të Qafës së Mitrës, Departamenti i Promocionit në bashkëpunim edhe ...

Më shumë
15 Dec
0

PARANDALIMI I AKSIDENTEVE RRUGORE GJATË TEMPERATURAVE TË ULËTA.

Më shumë
15 Dec
0

SI TË RUAJMË SHËNDETIN NGA I FTOHTI DHE NGRICAT

Më shumë
15 Dec
0

Këshilla Kryesore Drejtuar të Moshuarve

Më shumë
15 Dec
0

Mbrojtja Ndaj Rrezikut të Fishekzjarrëve

Më shumë
15 Oct
0

Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, Tetor 2015

Tetori është caktuar si muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit në të gjithë botën, për të rritur vëmendjen dhe mbështetjen për sensibilizimin, zbulimin e hershëm, trajtimin, si dhe kujdesin paliativ të kësaj sëmundjeje. Ai organizohet çdo vit dhe synon ...

Më shumë
08 Jul
0

Çfarë duhet bërë në valën e të nxehtit: Këshilla të Shëndetit Publik

Çfarë duhet bërë në valën e të nxehtit: Këshilla të Shëndetit Publik Ndërsa rajoni Europian hynë në sezonin e nxehtë, publiku, mjekët profesionist dhe autoritetet e shëndetit publik duhet të parapërgatiten për valet e nxehta dhe fshikulluese. Çdo vit, nxehtësia ...

Më shumë
21 May
0

Të Luftojmë Mushkonjat Nëpërmjet Dezinsektimit me BIT, MAJ – TETOR 2015

Mushkonjat Gjatë stinës së verës, sëmundjet dhe shqetësimet që shkaktohen nga artropodet dhe veçanërisht nga insektet, përbëjnë një problem të rëndësishëm për shëndetin publik. Insektet ndikojnë mbi popullatën jo vetëm me bezdisjen dhe shqetësimet që ato mund të japin në ...

Më shumë