Author Archives: admin

31 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Mars 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 20 raste të reja, shkon në 243 numri i të prekurve   Mira Rakacolli Zv/Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale   Shkon në 13 numri i viktimave nga COVID-19. Deri tani 52 të shëruar     ...

Më shumë
31 Mar
0

30 mars 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

30 mars 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (30.03.2020) janë testuar 1526  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 223 raste të konfirmuara 12 ...

Më shumë
30 Mar
0

29 mars 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

29 mars 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (29.03.2020) janë testuar 1436  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 212 raste të konfirmuara 10 ...

Më shumë
30 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Mars 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 11 raste të reja, shkon në 223 numri i të prekurve   Albana Fico Drejtore e Institutit të Shëndetit Publik    Ndërron jetë një 79-vjeçar, viktima e 11 e COVID-19. Shkon  në 44 numri i të ...

Më shumë
29 Mar
0

28 mars 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (28.03.2020) janë testuar 1325  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 197 raste të konfirmuara 10 pacientë kanë ndëruar jetë   33 pacientë të shëruar Shpërndarja ...

Më shumë
29 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Mars 2020

 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 15 raste të reja, shkon në 212 numri i të prekurve   Mira Rakacolli Zv/ Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale   7 të shëruar në 24 orë mes të cilëve 2 mjekë   Në vijim ...

Më shumë
28 Mar
0

 27 mars 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

 27 mars 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (27.03.2020) janë testuar 1246  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 186 raste të konfirmuar 8 ...

Më shumë
28 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Mars 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 11 raste të reja, shkon në 197 numri i të prekurve   Silva Bino Instituti i Shëndetit Publik   Dy pacientë ndërruan jetë, shkon në 10 numri i viktimave. 33 të shëruar   Në vijim të ...

Më shumë
27 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Mars 2020

Ministria e Shëndetësisë: 12 raste të reja në 24 orë, 186 të prekur nga COVID-19   Drejtoresha e Institutit të Shëndetit Publik, Albana Fico, informon mbi situatën e COVID-19 në Shqipëri   Në vijim të komunikimit të përditshëm më Ju ...

Më shumë
27 Mar
0

26 Mars 2020/ Situata e përditësuar për koronavirusin COVID-19

26 Mars 2020/ Situata e përditësuar për koronavirusin COVID-19 Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (26.03.2020) janë testuar 1144 raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 174 raste të konfirmuar 6 persona ...

Më shumë