Category Archives: info

10 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 914 testime, 44 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 93 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
09 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 407 testime, 6 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 34 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
08 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 735 testime, 25 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 22 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
07 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 944 testime, 31 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 32 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
06 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 971 testime, 44 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 49 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
05 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1280 testime, 55 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 56 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
04 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 642 testime, 20 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 85 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
03 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 502 testime, 14 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 33 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
02 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 535 testime, 10 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 52 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
30 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,059 testime, 52 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 28 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë