Category Archives: info

16 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 666 testime, 33 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 42 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1045 testime, 53 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 56 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 907 testime, 56 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 36 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
13 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,110 testime, 48 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 33 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 877 testime, 36 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 63 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 545 testime, 17 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 37 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
10 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 442 testime, 28 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 24 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
09 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 9 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1088 testime, 55 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 45 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
08 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 846 testime, 28 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 117 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
07 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1075 testime, 53 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 53 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë