Category Archives: info

04 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,166 testime, 801 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 351 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
03 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,487 testime, 335 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 115 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
02 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1150 testime, 179 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 213 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
01 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3068 testime, 482 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 311 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
31 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4485 testime, 708 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 293 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
30 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5482 testime, 617 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 284 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
29 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5639 testime, 547 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 298 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
28 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4384 testime, 475 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 366 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
27 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2241 testime, 168 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 131 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
25 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:    3,435 testime, 321 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 300 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe ...

Më shumë