Author Archives: ishp

13 Nov
0

14 Nëntor Dita Botërore e Diabetit

Më shumë
13 Nov
0

13-19 Nëntor 2017 Java Botërore e Ndërgjegjësimit për antibiotikët

Më shumë
10 Nov
0

Parandalimi i dhunës dhe i problemeve të lidhura me përdorimin e alkoolit

Takim sensibilizues  “Parandalimi i dhunës dhe i problemeve të lidhura me përdorimin e alkoolit” 08 Nëntor 2017 19 Nëntori, është Dita Botërore për Prandalimin e Abuzimit ndaj Fëmijëve. Për këtë arsye, në muajin Nëntor realizohen një sërë aktivitetesh të cilat ...

Më shumë
26 Oct
0

Raport Trajnim “Shëndeti mendor në punë”

Durrës, 25 Tetor 2017   Muaji Tetor është Muaji i Ndërgjegjësimit lidhur me shëndetin mendor. Është një muaj në të cilin i jepet më shumë fokus të folurit rreth problemeve të shëndetit mendor, stigmës dhe diskrminimit që i shoqëron këto ...

Më shumë
18 Oct
0

Vaksinohu, Mbro Pacientët, Kolegët, Familjen, Vetveten

Më shumë
12 Oct
0

Aktivitete sensibilizuese për Ditën Botërore të Shëndetit Mendor

Dita Botërore e Shëndetit Mendor organizohet çdo 10 tetor, me objektiv të përgjithshëm rritjen e ndërgjegjësimit lidhur me problemet e shëndetit mendor dhe mobilizimin e përpjekjeve në mbështetje të një shëndeti mendor më të mirë. Slogani këtij viti ishte Shëndeti ...

Më shumë
11 Oct
0

Kanceri i gjirit … Ne mund ta zvogëlojmë rrezikun tonë

  Kanceri i gjirit .. Ne mund ta zvogëlojmë  rrezikun tonë   Kanceri i gjirit është një tumor që zhvillohet nga qelizat e vete gjirit. Kanceri i gjirit është rritja jashtë kontrollit dhe përhapja e qelizave jo normale të indit ...

Më shumë
08 Oct
0

Muaji Tetor, muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit

 

Më shumë
06 Oct
0

Aktivitet Ndërgjegjësues për Probleme të Shëndetit Mendor

Në 10 Tetor, Ditën Ndërkombëtare të Shëndetit Mendor, Qendra Shqiptare për Shërbime Psikologjike dhe Psikoterapeutike (ACPPS), Shoqata “Analiza e Grupit në Shqipëri” (AGSH), si dhe Instituti i Shëndetit Publik (ISHP) vijnë së bashku në një aktivitet ndërgjegjësues për probleme të ...

Më shumë
29 Sep
0

Aktivitet sensibilizues në mjediset e qendrës tregtare “TEG”,në kuader të Ditës Boterore të Zemrës

Në kuader të Ditës Boterore të Zemrës, Shoqata Shqiptare e Kardiologëve, në bashkëpunim me Institutin e Shëndetit Publik, organizon nje aktivitet sensibilizues në mjediset e qendrës tregtare “TEG”. Qëllimi i ketij aktiviteti është ndergjegjesimi dhe informimi i popullates lidhur me ...

Më shumë