Category Archives: info

28 Jul
0

27 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

27 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (27.07.2020) janë testuar 39 183  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 4880 raste të konfirmuara ...

Më shumë
27 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 117 raste të reja, 6 humbje jete dhe 63 të shëruar në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Më shumë
26 Jul
0

26 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

26 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (26.07.2020) janë testuar 38 683  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 4763 raste të konfirmuara ...

Më shumë
26 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 126 raste të reja, 4 humbje jete dhe 45 të shëruar në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Që në ...

Më shumë
25 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/25 Korrik- 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/25 Korrik- 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 67 raste të reja, 6 humbje jete dhe 29 të shëruar në 24 orët e fundit     Genta Qirjako Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e Shëndetësisë ...

Më shumë
25 Jul
0

24 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

24 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (24.07.2020) janë testuar 37 875  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 4570 raste të konfirmuara ...

Më shumë
24 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Korrik 2020

  Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Korrik 2020     COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 104 raste të reja 5 humbje jete dhe 85 të shëruar në 24 orët e fundit     Dr. Genta Qirjako Instituti i Shëndetit Publik ...

Më shumë
24 Jul
0

23 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

23 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (23.07.2020) janë testuar 37 311  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 4466 raste të konfirmuara ...

Më shumë
23 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 108 raste të reja 3 humbje jete dhe 60 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i rikujton të gjithë qytetarëve ...

Më shumë
22 Jul
0

22 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

22 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (22.07.2020) janë testuar 36 834  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 4358 raste të konfirmuara ...

Më shumë