Informacione per publikun

NJOFTIM

ZYRA E MBROJTJES NGA  RREZATIMET

Në situatën e krijuar  nga Coronavirusi ju njoftojmë se  kontakti me Zyrën e Mbrojtjes nga Rrezatimet do të realizohet nëpërmjet:

Cel:       0693640766 

e-mail:  zmr@ishp.gov.al

             aldafero@yahoo.com

 

E Hënë  – E Enjte ora 8:00- 16:30

E Premte nga ora 8:00- 14:00

 

Te gjitha  sherbimet , shkresat, aplikimet  për pajisje me licence për veprimtari me burime të rrezatimit jonizues  aprovim/eksport dhe transporti , aplikimi për  pajisje me akt miratimi  për veprimtari me burime të rrezatimit jojonizues, dhe cdo  kërkesë tjetër  për ZMR do të dërgohet e skanuar në pdf në adresën e emailit të ZMR  dhe  me pas ZMR do ju kthej pergjigje zyrtarisht , nepermjet emailit zyrtar.

 

Subjektet te cilet do te  terheqin dokumentacion( licenca, akte miratimi, lejen import dhe transport etj )  te paraqiten  prane ZMR :

 

E Hënë – E Premte        Ora 10:00 – 12:00

 

 

Ju falenderojmë për mirëkuptimin!