Author Archives: admin

09 Mar
0

Ministria e Shëndetësisë: Konfirmohen dy rastet e para me koronavirusin e ri

Reagimi zyrtar i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale   9 Mars- Konfirmohen dy raste të importuara me COVID-19 në Shqipëri.  Gjendja e dy të prekurve babë e bir që kanë udhëtuar nga Firence në Tiranë është e stabilizuar dhe ...

Më shumë
07 Mar
0

7 Mars 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019

7 Mars 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019 Deri tani në Shqipëri nuk ka asnjë rast të konfirmuar me COVID-19. Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 5 raste të reja në Laboratorin e Virologjisë pranë ISHP nga ku në total numri ...

Më shumë
05 Mar
0

Udhëzues për Tuberkulozin

Udherrefyesi i Menaxhimit dhe trajtimi MDR-TB (Final) Udherrefyesi i TB Medicines al final Udhezuesi per TB ne Kujdesin Paresor final Udhërrëfyesi i kontrollit të infeksionit tb dhe mdr-tb dhe politikat e depistimit për punonjësit e kujdesit shëndetësor final Udhërrëfyes për ...

Më shumë
05 Mar
0

5 Mars 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019

5 Mars 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019 Deri tani në Shqipëri nuk ka asnjë rast të konfirmuar me COVID-19. Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 8 raste të reja në Laboratorin e Virologjisë pranë ISHP nga ku në ...

Më shumë
04 Mar
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   4 mars 2020

  Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   4 mars 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 93 076 raste ...

Më shumë
03 Mar
0

3 Mars 2020 , Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID_2019

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   3 mars 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 90 663 raste të ...

Më shumë
02 Mar
0

2 Mars 2020, Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   2 mars 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 89 068 raste të ...

Më shumë
02 Mar
0

2 Mars 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit

2 Mars 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit     Në javën 08 të 2020 vërehet se prirja e infeksioneve respiratore paraqitet e qëndrueshme. Bazuar në të dhënat e Buletinit të Gripit të Institutit të Shëndetit Publik, infeksionet respiratore kanë ...

Më shumë
01 Mar
0

1 Mars 2020 Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019

1 Mars 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019   Ministria e Shëndetësisë informon se nuk ka asnjë rast të konfirmuar me koronavirusin COVID_19 në Shqipëri. Deri tani janë testuar 29 raste në Laboratorin e Virologjisë në Institutin e Shëndetit ...

Më shumë
25 Feb
0

25 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019

25 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019   Masat e marra në vendin tonë   Në Shqipëri nuk ka asnjë rast të konfirmuar me COVID-19. Deri tani në Laboratorin e Virologjisë në Institutin e Shëndetit Publik janë testuar ...

Më shumë