Category Archives: Rreth ISHP

14 Apr
0

Kontakto

Adresa  Rr.Aleksander Moisiu, nr 80, Tirane E-mail ishp@shendetesia.gov.al   Zyra e Shtypit  Kujtim Topuzi e-mail: Kujtim.Topuzi@ishp.gov.al Cel: 069 67 29 191  Drejtoria Tel: 042 374 756 Zv.Drejtori Teknik Tel: 042 363 195 Epidemiologjia Tel: 042 363 553 Ekspertiza Sanitare Tel: 042 368 258 ...

Më shumë
14 Apr
0

Ligjet

Njihuni me ligjet rreth shëndetit publik duke shkarkuar materialet e mëposhtme: Rregullore e Brendshme e Institutit të Shëndetit Publik Ligji për shëndetin publik Public health law Kodi penal i Republikës së Shqipërisë Për kujdesin shëndetësor në Republikën e Shqipërisë Për ...

Më shumë
14 Apr
0

Funksionet e ISHP

Funksionet e Institutit të Shëndetit Publik Qendra Kombëtare e Kërkimit/Studimit në Shëndetin Publik; Qendra Kombëtare e Trajnimit në Shëndet Publik; Qendra Kombëtare e Ekspertizës teknike në Shëndet Publik; Qendra Kombëtare e Referencës në Shëndet Publik; Qendra Kombëtare Operative në Shëndet ...

Më shumë
14 Apr
0

Drejtori i Përgjithshëm

INFORMACION PERSONAL Arjan BREGU   Rruga Kongresi i Lushnjes, Apartamenti 24/1, Tiranë Tel. 0422374756 | Cel. 0676071409 email:Arjan.Bregu@ishp.gov.albregu.arjan@gmail.com Seksi Mashkull | Datelindja 22/02/1969 | Kombësia Shqiptare EKSPERIENCA E PUNËS 2010-2013 Përgjegjës i Sektorit të Higjienës dhe Epidemiologjisë, Drejtoria e ShëndetitPublik, ...

Më shumë
14 Apr
0

Historiku i ISHP

Më 1935 ngrihet Laboratori Kombëtar i Prodhimit të Vaksinës Anti-Rabike (kundër Tërbimit). Më 1946 ngrihet Laboratori Qendror i Mikrobiologjisë Mjekësore. Më 1954 ngrihet Laboratori Qendror i Higjenës Mjekësore. Më 1969, mbi bazën e Laboratorit Qendror të Mikrobiologjisë Mjekësore dhe Laboratorit ...

Më shumë
14 Apr
0

Misioni i ISHP

Misioni i ISHP, si qendra Kombëtare në fushën e shëndetit publik, konsiston në zhvillimin dhe aplikimin e parandalimit dhe kontrollit të sëmundjeve, dëmtimeve, paaftësive, e faktorëve dëmtues shëndetësorë të mjedisit, dhe zhvillimin dhe aplikimin e promocionit të shëndetit, në bashkëpunim ...

Më shumë