29 Tetor Dita Botërore e Psoriasis

Loading Events
  • This event has passed.
Description
Ju ftojmë të na bashkoheni në aktivitetin ndërgjegjësues që i dedikohet Ditës Botërore të Psoriasis organizuar nga Shoqata Shqiptare e Dermatologiisë, në bashkëpunim me Fakultetin e Mjekësisë dhe Institutin e Shëndetit Publik, nën kujdesin e Prof. Ermira Vasili.
Date 29.10.2019
Ora 11:00
Tirana International Hotel & Conference, salla “Classic”
 
Faleminderit!

Start Date - End Date

Oct 29, 2019 - Oct 29, 2019

Start Time - End Time

12:00 am - 11:59 pm

Share This