Dita Botërore e Luftës Kundër Kancerit, 4 shkurt 2019

Loading Events
Find Events

Past Events › Anentss

April 2015

6 Prill, Dita Botërore e Promovimit të Aktivitetit Fizik

Read More
February 2019

Dita Botërore e Luftës Kundër Kancerit, 4 shkurt 2019

DITA BOTËRORE E LUFTËS KUNDËR KANCERIT 2019-2021 “Unë jam, unë do t’ia dal”   Dita Botërore e Luftës Kundër Kancerit, 4 shkurti, është e vetmja iniciativë, ku të gjithë mund të bashkohen në luftën kundër epidemisë globale të kancerit. Kanceri është shkaktari i dytë i vdekshmërisë në mbarë botën. Së bashku ne mund ta ndryshojmë atë. Koha për të vepruar është tani Dita Botërore e Luftës Kundër Kancerit është një mundësi për të rritur ndërgjegjësimin e luftës kundër kancerit, si dhe për të treguar se zgjidhjet nuk janë të pamundura; ato ekzistojnë gjatë gjithë periudhës së kancerit dhe janë brenda…

Read More
+ Export Events