Muajt e dimrit – Këshilla kryesore drejtuar të moshuarve

Loading Events
Find Events

Events for March 3, 2019

Muajt e dimrit – Këshilla kryesore drejtuar të moshuarve

Muajt e dimrit - Këshilla kryesore drejtuar të moshuarve Si të mbroni shëndetin tuaj gjatë stinës së ftohtë të dimrit   Zvogëloni  mundësitë për t’u rrëzuar Zvogëloni mundësitë për t’u rrëzuar gjatë muajve të dimrit, ku dhe rreziku për të ndodhur një ngjarje e tillë shtohet. Gjatë këtyre muajve ndodh të përballeni me klimën e acartë, shoqëruar kjo me ngrica dhe mjegull. Nëse ju duhet të dilni nga shtëpia, shmangni të dilni herët në mëngjes apo në mbrëmje kur ka rënë errësira, pasi ju nuk mund të dalloni sipërfaqet e ngrira  të cilat mund të jenë formuar në rrugë. Nëse...

Më shumë

Dita Botërore e Dëgjimit

Më shumë
+ Export Events