Muajt e dimrit – Këshilla kryesore drejtuar të moshuarve

Loading Events
Find Events

Events for February 7, 2019

Muajt e dimrit – Këshilla kryesore drejtuar të moshuarve

Muajt e dimrit - Këshilla kryesore drejtuar të moshuarve Si të mbroni shëndetin tuaj gjatë stinës së ftohtë të dimrit   Zvogëloni  mundësitë për t’u rrëzuar Zvogëloni mundësitë për t’u rrëzuar gjatë muajve të dimrit, ku dhe rreziku për të ndodhur një ngjarje e tillë shtohet. Gjatë këtyre muajve ndodh të përballeni me klimën e acartë, shoqëruar kjo me ngrica dhe mjegull. Nëse ju duhet të dilni nga shtëpia, shmangni të dilni herët në mëngjes apo në mbrëmje kur ka rënë errësira, pasi ju nuk mund të dalloni sipërfaqet e ngrira  të cilat mund të jenë formuar në rrugë. Nëse...

Më shumë

Disa këshilla për një dimër pa viruse

Disa këshilla për një dimër pa viruse Gripi sezonal është një infeksion viral akut Sëmundja e gripit shkaktohet nga viruse të gripit, të cilat mund të përhapen shumë shpejt në ambientet e mbyllura. Gripi është një sëmundje virale që mund të shkakëtojë komplikacioni të rënda dhe vdekje sidomos tek personat me semundje kronike, gratë shtatzëna, fëmijët dhe të moshuarit megjithëse për shumicën e njerëzve është sëmundje kalimtare. Mënyra më e mirë për të parandaluar gripin është vaksinimi ndaj tij. Vaksinimi i përvitshëm është shumë i rëndësishëm dhe ndihmon në mbrojtjen e shëndetit individual dhe atë të komunitetit që na rrethon....

Më shumë
+ Export Events