Fushta e Komunikimit për Vaksinimin ndaj COVID-19  – “Zgjidh jetën, VAKSINOHU

Loading Events
  • This event has passed.
Description

Fushta e Komunikimit për Vaksinimin ndaj COVID-19  – “Zgjidh jetën, VAKSINOHU”

 

Filluan aktivitetet me studentët e univeristeteve në të gjithë Shqipërinë në kuadër të fushatës së komunikimit “Zgjidh jetën, VAKSINOHU “. Duke shkëmbyer informacion, eksperienca synojmë që të kemi të rinjtë aleatët me të mirë në fushatën e vaksinimit ndaj COVID-19.

Instituti i Shëndetit Publik mbështetur nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, UNICEF Albania dhe USAID/Albania ftojnë studentët të bëhen pjesë e sesioneve tona informuese që të rrisim ndërgjegjësimin se vaksina është një nga mjetet më të mira për të mundur COVID-19.

Zgjidh Jetën VAKSINOHU ndaj COVID-19!

~

#ZgjidhJetënVAKSINOHU

#VaksinatVeprojnë

Start Date - End Date

Jan 21, 2022 - Mar 21, 2022

Start Time - End Time

12:00 am - 11:59 pm

Share This

Calendar powered by The Events Calendar