Informacione per publikun

  • Pritja e subjekteve prane ZMR-se per procesin e aplikimit per licence, pajisjes me aprovim per import-export (burime radiokative  dhe gjenratore me rreze x) si dhe per procedurat e transportit te burimeve radioaktive, kryhet sipas diteve dhe orarit te meposhtem:

         E HËNË – E MËRKURË                         E MARTË – E ENJTE                                           E PREMTE

          9OO –  12OO                                                         13OO – 16OO                                                                9OO  – 11OO