Çfarë është koronavirusi?

Loading Events
Find Events

Events for January 2020

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
30
31
1
2
3
4
5
6
7
  • Informacion për gripin stinor
    Informacion për gripin stinor
    • 8:00 am - 5:00 pm

    Informacion për gripin stinor   Instituti i Shëndetit Publik informon qytetarët se infeksionet akute respiratore të sipërme dhe të poshtme të sistemit ALERT, survejancës sentinel të sëmundjeve të ngjashme me ...

8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
+ Export Events