20 Mars – Dita Botërore e Shëndetit të Gojës

Loading Events
Find Events

Events for March 20, 2019

20 Mars – Dita Botërore e Shëndetit të Gojës

20 Mars - Dita Botërore e Shëndetit të Gojës   Tema e këtij viti është: “Kujdesu për shëndetin e gojës, Mbro shëndetin tënd”  . Me këtë fushatë, Federata Dentare Botërore u bën thirrje individëve të ndërmarrin veprime konkrete për të mbrojtur shëndetin e tyre oral. Kjo temë synon rritjen e ndërgjegjësimit në popullatë, si dhe ka për qëllim të tregojë rëndësinë e madhe që ka shëndeti oral në shëndetin e përgjithshëm dhe në mirëqenie. Higjiena e mirë e gojës është shumë e rëndësishme sepse favorizon një shëndet të mirë dhe rrit cilësinë e jetës. Federata Dentare Botërore ka nisur një...

Më shumë
+ Export Events