Muajt e dimrit – Këshilla kryesore drejtuar të moshuarve

Loading Events
Find Events

Events for March 14, 2019

Muajt e dimrit – Këshilla kryesore drejtuar të moshuarve

Muajt e dimrit - Këshilla kryesore drejtuar të moshuarve Si të mbroni shëndetin tuaj gjatë stinës së ftohtë të dimrit   Zvogëloni  mundësitë për t’u rrëzuar Zvogëloni mundësitë për t’u rrëzuar gjatë muajve të dimrit, ku dhe rreziku për të ndodhur një ngjarje e tillë shtohet. Gjatë këtyre muajve ndodh të përballeni me klimën e acartë, shoqëruar kjo me ngrica dhe mjegull. Nëse ju duhet të dilni nga shtëpia, shmangni të dilni herët në mëngjes apo në mbrëmje kur ka rënë errësira, pasi ju nuk mund të dalloni sipërfaqet e ngrira  të cilat mund të jenë formuar në rrugë. Nëse...

Më shumë

14 Mars Dita Botërore e veshkave

14 MARS DITA BOTËRORE E VESHKAVE   Veshka të shëndetshme për këdo dhe kudo Sëmundjet e veshkave: Barra e sëmundjes   850 milionë njerëz në mbarë botën është vlerësuar të kenë sëmundje të veshkave nga shkaqe të ndryshme. Sëmundjet kronike të veshkave shkaktojnë të paktën 2.4 milionë vdekje në vit dhe janë shkaktari i 6-të i vdekjeve. Dëmtimet akute të veshkave prekin mbi 13 milionë njerëz në mbarë botën, dhe 85% e këtyre rasteve gjenden në vendet me të ardhura të ulëta dhe të mesme. Si pasojë e këtyre dëmtimeve akute të veshkave është vlerësuar se vdesin rreth 1,7 milionë...

Më shumë

Dita e Verës

Më shumë
+ Export Events