Muajt e dimrit – Këshilla kryesore drejtuar të moshuarve

Loading Events
Find Events

Events for February 4, 2019

Dita Botërore e Luftës Kundër Kancerit, 4 shkurt 2019

DITA BOTËRORE E LUFTËS KUNDËR KANCERIT 2019-2021 “Unë jam, unë do t’ia dal”   Dita Botërore e Luftës Kundër Kancerit, 4 shkurti, është e vetmja iniciativë, ku të gjithë mund të bashkohen në luftën kundër epidemisë globale të kancerit. Kanceri është shkaktari i dytë i vdekshmërisë në mbarë botën. Së bashku ne mund ta ndryshojmë atë. Koha për të vepruar është tani Dita Botërore e Luftës Kundër Kancerit është një mundësi për të rritur ndërgjegjësimin e luftës kundër kancerit, si dhe për të treguar se zgjidhjet nuk janë të pamundura; ato ekzistojnë gjatë gjithë periudhës së kancerit dhe janë brenda...

Më shumë

Muajt e dimrit – Këshilla kryesore drejtuar të moshuarve

Muajt e dimrit - Këshilla kryesore drejtuar të moshuarve Si të mbroni shëndetin tuaj gjatë stinës së ftohtë të dimrit   Zvogëloni  mundësitë për t’u rrëzuar Zvogëloni mundësitë për t’u rrëzuar gjatë muajve të dimrit, ku dhe rreziku për të ndodhur një ngjarje e tillë shtohet. Gjatë këtyre muajve ndodh të përballeni me klimën e acartë, shoqëruar kjo me ngrica dhe mjegull. Nëse ju duhet të dilni nga shtëpia, shmangni të dilni herët në mëngjes apo në mbrëmje kur ka rënë errësira, pasi ju nuk mund të dalloni sipërfaqet e ngrira  të cilat mund të jenë formuar në rrugë. Nëse...

Më shumë
+ Export Events