Dita Botërore e Tuberkulozit, 24 Mars 2018

2018-04-20-PHOTO-00000008

Aktivitete sensibilizuese në shkollën 9 vjeçare “Siri Kodra” dhe shkollën “Mustafa Greblleshi” Tiranë

Në kuadër të Prillit, Muaji i Ndërgjegjësimit për Autizmin, Sektori i Shëndetit Mendor në Departamentin e Promocionit të Shëndetit, Instituti i Shëndetit Publik, në bashkëpunim me sektorin e promocionit ne ...

Më Shumë
CSC_1157

Takim me Epidemiologët e rretheve në kuadër të Javës Europiane të Vaksinimit

Takim me Epidemiologët e rretheve në kuadër të Javës Europiane të Vaksinimit Në kuadër të Javës Evropiane të Vaksinimit, në mjediset e IShP, u organizua një takim informues me epidemiologët ...

Më Shumë

Mbrojtja ndaj rrezikut të fishekzjarreve

Më Shumë
Permbytjet

Parandalimi i dëmtimeve dhe aksidenteve në situata përmbytjeje

Më Shumë
shendeti-mendor

Shëndetin mendor në situata të emergjencës për shkak nga përmbytjet

Më Shumë
Higjena

Këshilla për situatën e Përmbytjeve

Këshilla për situatën e përmbytjeve   Në situata me reshje të mëdha shiu, dalje të lumejve nga shtrati, prishje të urave e rrugëve, përmbytje të zonave të banura, rrëshqitje dherash, ...

Më Shumë
Fig 1

Aktivitet sensibilzues, “Parandalimii dhunës ndaj fëmijëve”

Raport Aktivitet sensibilzues “Parandalimii dhunës ndaj fëmijëve” Durrës, 21 Nëntor 2017   Në vitin 2000, 19 nëntori u vendos si Dita Botërore e Parandalimit të Abuzimit ndaj Fëmijëve. Kjo datë ...

Më Shumë
Fig 3

“Ndikimi i alkoolit në shëndet” , Shkolla 9-vjecare “At Zef Pllumi’

  Raport “Ndikimi i alkoolit në shëndet”   Aktivitet sensibilizues  Shkolla 9-vjecare “At Zef Pllumi’’, Tiranë 9 Nëntor 2017   Në kuadër të nismës së shpallur nga Ministria e Shëndetësisë ...

Më Shumë
poster diabeti 1

14 Nëntor Dita Botërore e Diabetit

Më Shumë
posteri per web

13-19 Nëntor 2017 Java Botërore e Ndërgjegjësimit për antibiotikët

Më Shumë