Author Archives: alba rexha

04 Aug
0

Aktiviteti Dita Boterore e Hepatitit

Në kuadër të Ditës Botërore të  Hepatitit, Instituti i Shëndetit  Publik, organizoi aktivitete   për të përmirësuar njohuritë e publikut për rrezikun e hepatitit, dhe për të përmirësuar qasjen ndaj shërbimeve të testimit dhe trajtimit ndaj tij. Një nga aktivitetet ishte dhe mbështetja ...

Më shumë
14 Jun
0

Këshilla për mbrojtjen e foshnjave dhe fëmijëve ndaj temperaturave të larta

Këshilla për mbrojtjen e foshnjave dhe fëmijëve ndaj temperaturave të larta Foshnjat dhe fëmijët janë të ndjeshëm ndaj efekteve të temperaturave të larta për shkak se metabolizmi i tyre ndryshon nga metabolizmi i të rriturve, qendra e rregullimit të temperaturës është ...

Më shumë
IMG_4118
06 Jun
0

Aktiviteti në Ditën Botërore të Mjedisit

Aktiviteti në Ditën Botërore të Mjedisit   Në Ditën Botërore të Mjedisit, datë 5 qershor 2017, u organizua aktiviteti me temë: Bashkohu me garën për ta bërë botën një vend më të mirë. Përmes bisedave e takimeve me qytetarët, mesazheve ...

Më shumë