Informacione per publikun

NJOFTIM

ZYRA E MBROJTJES NGA  RREZATIMET

Në situatën e krijuar  nga Coronavirusi ju njoftojmë se  kontakti me Zyrën e Mbrojtjes nga Rrezatimet do të realizohet nëpërmjet:

Cel:       0693640766 

e-mail:  zmr@ishp.gov.al

             aldafero@yahoo.com

 

E Hënë  – E Enjte ora 8:00- 16:30

E Premte nga ora 8:00- 14:00

Shkresat,aplikimet për pajisje me licence për veprimtari me burime të rrezatimit jonizues, aprovim/eksport dhe transporti dhe cdo kërkesë tjetër për ZMR do të dërgohet e skanuar në pdf në adresën e emailit të ZMR  dhe më pas ZMR  do ti kthejë përgjigje nëpërmjet emailit.

Pritja e subjekteveqë do të aplikojnë përpajisje me akt miratimi për veprimtari me burime të rrezatimit jojonizues,  tërheqjen e Licencave, akt miratimeve në ZMR  do të bëhet:

 

 

E mërkurë ora  7:30 – 9:30

E premteora 7:30-  9:30

  

Ju falenderojmë për mirëkuptimin!


 

  • Pritja e subjekteve prane ZMR-se per procesin e aplikimit per licence, pajisjes me aprovim per import-export (burime radiokative  dhe gjenratore me rreze x) si dhe per procedurat e transportit te burimeve radioaktive, kryhet sipas diteve dhe orarit te meposhtem:

         E HËNË – E MËRKURË                         E MARTË – E ENJTE                                           E PREMTE

          9OO –  12OO                                                         13OO – 16OO                                                                9OO  – 11OO