10 hapa për të mbrojtur fëmijët / Për një verë të sigurt dhe të shëndetshme

 • Evitoni daljet në diell në orët më të rrezikshme, 11. – 17
 • Fëmija duhet të mbajë në kokë kapele me anë të gjëra që të mbrojë
  veshët, fytyrën dhe hundën.
 • Fëmija duhet të mbajë syze dielli mbrojtëse, me filtër anti UV
 • Përdorni veshje të lehta (bluza apo këmisha) prej pambuku
 • Përdorni produkte mbrojtës me faktor të lartë
 • Evitoni ekspozimin në diell për fëmijët deri në moshën 6 muajsh
 • Mos i lini fëmijët në ujë pa mbikqyrje
 • Jepini fëmijës ushqime të lehta e të sigurta
 • Jepini fëmijës sa më shumë ujë
 • Mos i lini fëmijët të flenë në diell


Notice: Undefined variable: utility_text in /home/ishpgov/public_html/wp-content/themes/instituti/content-single.php on line 43